• Τεχνολογία ζυμοχημικών βιομηχανιών Ι (παραγωγή πόσιμου οινοπνεύματος, ζύμης αρτοποιίας και κτηνοτροφικής ζύμης).
  • Τεχνολογία ζυμοχημικών βιομηχανιών ΙΙ (οίνος-μπύρα-αποστάγματα).
  • Τεχνολογία δημητριακών.
  • Τεχνολογία άρτου και αρτοσκευασμάτων.
  • Τεχνολογία ζυμαρικών.
  • Τεχνολογία χυμών φρούτων και αεριούχων αναψυκτικών.
  • Τεχνολογία κηπευτικών.
  • Τεχνολογία ζάχαρης.
  • Τεχνολογία λιπών και ελαίων και βρώσιμων ελιών.
  • Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων κρέατος.
  • Τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
  • Τεχνολογία κακάο και σοκολάτας.
  • Τεχνολογία καφέ και τσαγιού.