Εισαγωγή στη Χημεία των  Τροφίμων.

Χημεία του νερού.

Χημείας των πρωτεϊνών.

Χημεία των λιποειδών.

Χημεία των υδατανθράκων.

Ένζυμα-Βιταμίνες-Ανόργανα συστατικά.

Πρόσθετα τροφίμων.

Ανεπιθύμητα συστατικά.

Βασικές έννοιες διατροφής.

Χημεία και Τεχνολογία του κρέατος.

Χημεία και Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος.

Χημεία και Τεχνολογία φρούτων και κηπευτικών.

Χημεία και Τεχνολογία δημητριακών.

Χημεία και Τεχνολογία ευφραντικών.

Χρωματογραφική και Φασματοφωτομετρική ανάλυση τροφίμων.