Περιγραφή θέματος

  • Γενικά

  • 1. Αλκοολική Ζύμωση Μελάσας

    Χ. Πιπερίδου, Α. Μπαδέκα

  • 2. Προσδιορισμός πλαστικοποιητών στα τρόφιμα

    Α. Μπαδέκα

  • 3. Αναλύσεις τυριών

    Α. Μπαδέκα

  • 4. Προσδιορισμός μικροβιακού φορτίου τροφίμων Ι&ΙΙ

    Ι. Σαββαΐδης

  • 5. Αεριοχρωματογραφική ανάλυση λιπαρών υλών

    Μ. Τασιούλα-Μάργαρη

  • 6. Χρωστικές τροφίμων

    Μ. Τασιούλα-Μάργαρη

  • Προτεινόμενα συγγράμματα

  • Επιπλέον συνιστώμενη βιβλιογραφία και υλικό προς μελέτη