Ανακοινώσεις

Εξέταση Ιουνίου 2020 (επί πτυχίω)

 
Φωτογραφία Νίκος Μαμουλής
Εξέταση Ιουνίου 2020 (επί πτυχίω)
από Νίκος Μαμουλής - Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 12:10 μμ
 

Καλημέρα,

Η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει την κανονική διάρκεια των σπουδών τους. Αφορά μόνο εκείνους που είναι 6ο έτος και πάνω και χρωστάνε το μάθημα ΜΥΥ105 Εισαγωγή στον Προγραμματισμό.

Καλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στην εξέταση του Ιουνίου 2020 να δηλώσουν συμμετοχή με το να γίνουν μέρος της MS Teams ομάδας "ΜΥΥ105 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020" με τον κωδικό 8ylw14c

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας MS Teams.

Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα μέχρι τις 18/6.

Η εξέταση θα λάβει χώρα στις 23/6. Καλείστε να λάβετε μέρος στην προγραμματισμένη εξέταση από τις 8:30πμ, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την πιστοποίηση.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα κληθείτε να συμπληρώσετε ένα κουίζ με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, ερωτήσεις σύντομης απάντησης (δακτυλογραφημένο κείμενο) ή/και ερωτήσεις για τις οποίες πρέπει να γράψετε κώδικα. 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει (σε συννενόηση με τον διδάσκοντα και τους επιτηρητές) να έχετε ανοιχτές τις κάμερες και τα μικρόφωνα με βάση τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου και του Τμήματος.

Πριν από την εξέταση και κατά τη διάρκεια αυτής μπορεί ο διδάσκων ή οι επιτηρητές να σας ζητήσουν να δείξετε την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα.

ευχαριστώ,

ΝΜ