Ανακοινώσεις

Εξέταση ΔΟΛ Φεβρουαρίου 2021

 
Φωτογραφία Αλέξανδρος Νίντος
Εξέταση ΔΟΛ Φεβρουαρίου 2021
από Αλέξανδρος Νίντος - Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 2:24 μμ
 

Η εξέταση περιόδου Φεβρουαρίου 2021 για το μάθημα Διαφορικός και Ολοκληρωτικός Λογισμός θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας MS Teams. Η εξέταση θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης στις 9 π.μ., δηλαδή την ημέρα και ώρα που έχει καθοριστεί από το πρόγραμμα εξετάσεων του Τμήματος Φυσικής.

Η εξέταση θα γίνει στον ίδιο ψηφιακό χώρο του MS Teams όπου γίνονταν και οι παραδόσεις του μαθήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο κωδικός προσπέλασης του χώρου αυτού είναι j96sslq

Η εξέταση θα αποτελείται από 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Κάθε εξεταζόμενος θα πρέπει να γράψει τις σωστές απαντήσεις (χωρίς δικαιολόγηση) σε λευκή σελίδα κάτω από τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου). Μόλις τελειώσει, θα πρέπει να παράξει με τον πιο βολικό γι' αυτόν τρόπο (π.χ. με scanner ή μέσω κινητού τηλεφώνου) αρχείο PDF της σελίδας αυτής και να το στείλει στο email του διδάσκοντα (anindos@uoi.gr). Πρόκειται, δηλαδή, για την ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά την ενδιάμεση εξέταση του μαθήματος το Νοέμβριο 2020.

Επισημαίνω επίσης ότι στη διάρκεια της εξέτασης η κάμερα κάθε εξετάζομενου θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ανοιχτή.

Ο διδάσκων,
Αλέξανδρος Νίντος